Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Urážky, nadávky, vyhrožování, plivance i napadení

ÚSTÍ NAD LABEM - I toto je každodenní součástí policejní práce. 

V sobotu v nočních hodinách ústečtí policisté evidují tři napadení policistů, ať už se jedná o  slovní nebo fyzické. První zaznamenali policisté v Trmicích, kdy host (33) v místní restauraci napadal slovně další hosty. Ve chvíli, kdy byl vyveden, tak napadl nejprve slovně a poté se pokusil i fyzicky napadnout policejní hlídku. Další případ zaznamenali policisté na Severní Terase, kde řešili případ domácího násilí. Agresor (31), kterého policisté vykázali z bytu, po slovním napadání zaútočil na policisty i fyzicky a jednoho z nich kopl do kolene. Zde sehrál roli také alkohol. V posledním případě se terčem útoku stali neštěmičtí policisté, kteří zajistili 51letého muže pro přestupek proti majetku. Ten na obvodním oddělení policistovi vyhrožoval fyzickou likvidací nejen jeho, ale i jeho rodiny. Plival po něm a ničil vybavení kolem sebe. To samé následovalo i na další policisty, kteří přijeli kolegům pomoct. Nadávky, vyhrožování a plivance.

Krádež vozidla
Dne 4.2. kolem půl sedmé večer došlo na parkovišti před Sellerovým centrem v Trmicích ke krádeži vozidla Š-Octavia, bílé barvy, rz: 5U7 83-34. Majiteli tak vznikla škoda kolem 180 tisíc korun.

Vloupání do motorestu
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci vloupal do motorestu v Přestanově. V tomto motorestu se následně vloupal do dvou výherních automatů a odcizil z nich finanční hotovost. Svým jednáním způsobil větší škodu na poškozeném zařízení než na odcizené finanční hotovosti. Celková škoda se pohybuje kolem 45 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel v průběhu dne 4.2. se na Střekově v ulici Truhlářova vloupal do garáže sousedící s rodinným domem. Následní z ní odcizil dvě horská kola v hodnotě kolem 38 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 07.02.2011

vytisknout  e-mailem