Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Úslužný zloděj okradl ženu

KLADENSKO - Nejprve se snažil ženě pomoci s nákupní taškou a poté jí okradl. 

Kladenští policisté prošetřují případ krádeže, z které je podezřelý dvaceti dvouletý mladík.
 
V opoledních hodinách ve čtvrtek 5. června 2014 v Hřebečské ulici v Kladně oslovil mladík šedesáti osmiletou ženu, pod záminkou pomoci jí s nákupní taškou. Při chvilce nepozornosti úslužný zloděj vytáhl ženě z igelitové tašky peněženku s finanční hotovostí a doklady. Po zmocnění se peněženky, utekl od poškozené ve směru do Arménské ulice.
 
Případ byl telefonicky oznámen na policejní služebnu v Kladně Kročehlavech. Policisté ihned vyjeli na místo činu, kde jim poškozená žena poskytla informace k případu a k popisu pachatele. Policisté provedli šetření v přilehlých ulicích a na základě popisu a především velmi dobré místní znalosti se jim podařilo podezřelého pachatele dopadnout nedaleko obchodního střediska Oáza. Podezřelý byl převezen na policejní služebnu k provedení prvotních úkonů, kde mu bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže a následně byl propuštěn na svobodu.
 
Podezřelý mladík se tohoto jednání dopustil, i přestože byl za obdobnou majetkovou trestnou činnost odsouzen Okresním soudem v Kladně v dubnu letošního roku. Poškozené ženě způsobil škodu ve výši 300,-Kč.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
6. června 2014

vytisknout  e-mailem