Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Usmálo se na ně štěstí

DĚČÍN - Nalezený Superb; Vyhradená auta; Falšoval ?; Důvod neznámý 

Nakonec se našlo
 
DĚČÍN – Aniž by promluvila, přilákala k sobě v polovině letošního září nezvaného obdivovatele Ten, jak se zdá, naše město nechtěl opustit s prázdnou, a tak si „vypůjčil“ zaparkovanou Škodu Suberb a s ní i několik osobních věcí jejího uživatele. Poškozená společnost zaznamenala ztrátu ve výši na šest set tisíc korun. Ovšem štěstí nechodí po horách, ale po lidech, a tak se ve středu sedmého prosince rozezvučel u jejího majitele telefon, který si ústy policejních inspektor mohl vyslechnout příjemnou zprávu o jejím nálezu. Samozvaný šestadvacetiletý pachatel čtyř trestných činů již v tuto chvíli čelí obvinění policejního vyšetřovatele. Vyšetřován bude na svobodě. Za jeho smělý kousek může vyinkasovat až pětiletý trest odnětím svobody.
 
Vykradená auta
 
HŘENSKO – Pár střepů, DVD přehrávač, stahovací pás a sada mini her zůstala smutnou upomínkou dvěma majitelům vozidel, parkujících svého času na hotelovém parkovišti v obci Hřensko. Koncem letošního července na něj zabloudil smělý přistěhovalec, jenž přisvojené věci zpeněžil a posléze utratil pro svou potřebu. V tuto chvíli je již vyšetřován na svobodě pro trestné činy poškození cizí věci a krádeže. Zaplatí i šestnácti a půl tisícovou škodu ?  
 
Zfalšovaný dokument ?
 
DĚČÍN - Místní obvodní oddělení zkoumá v těchto dnech pod svým drobnohledem písemné oznámení údajně zfalšovaného rejstříku trestů, jímž se měl koncem října tohoto roku prokazovat jeden z děčínských živnostníků. Zda-li je jeho dokument zfalšovaný či je skutečně pravý, je klíčovou otázkou případu podezření z přečinu padělání a pozměnění veřejné listiny. Na konečný verdikt si budeme muset počkat ještě několik dní.
 
 
Důvod neznámý
 
DĚČÍN – Nic netušící personál místní restaurace se v úterý šestého prosince 2011  stal svědkem poškození kulečníkového stolu. Ten skončil převrácený hrací deskou k zemi rukama jeho ničitele. Adrenalinem prostoupená pětiminutovka přijde rozzlobeného návštěvníka na pět tisíc korun, jelikož při ní došlo k rozbití hrací desky a výdejního přístroje.  Případ v tuto chvíli již šetří děčínští muži zákona pod taktovkou případného poškození cizí věci.
 
 
 
Děčín, 9. prosince 2011
 
nprap. Petra Trypesová
prevence kriminality
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 208, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem