Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Usnul v tramvaji

MOST - Spolucestující ho připravil o peněženku a další informace 

Propíchl bazén a odnesl nářadí
Neznámý pachatel se vloupal do zahradního domku v jedné obci na Mostecku. Zloděj v zahradní kolonii přelezl zřejmě plot a poté na zahrádce rozřízl gumový bazén. Pak násilím vnikl do domku a tam se všude řádně porozhlédl. Z uložených věcí si vybral pily, elektrický hoblík a hodila se mu i vzduchovka. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku jedenáct tisíc korun. Případem krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a poškození cizí věci se zabývá mostecká policie.

Lapka slídil v batohu
Krádež z peněženky z batohu zaznamenala minulý týden jedna mladá dívka z Mostu. Ta byla na nákupu v centru města. Když po chvíli pobytu v obchodním domě Central vyšla, zazvonil ji mobilní telefon, který měla ve svém batohu. Tam měla v přední kapse i peněženku. Když vytahovala mobil, tak si všimla, že kapsa je otevřena a peněženka uvnitř nebyla. Dívka tak přišla nejen o peníze, ale i o různé doklady, které tam měla. Případ krádeže na osobě šetří mostečtí policisté.

Zloděj okradl ženu před domem
O svoji kabelku přišla v pátek pozdě večer jedna žena z Mostu. Ta se kolem 05. hodiny vracela do místa svého bydliště. Když přicházela ke vchodu domu, tak k ní náhle přiběhl neznámý mladík. Ten ženě z ramene strhl její kabelku. Poté se dal s lupem na útěk. Ke zranění ženy nedošlo. Přišla však nejen o kabelku, ale i o peníze, platební kartu, mobilní telefon, osobní doklady a klíče. Případem přečinu krádeže na osobě se zabývají mostečtí policisté.

Z auta zmizely navigace
Dvě navigace zmizely v noci z pátku na sobotu v Litvínově. Neznámý lapka se v jedné ulici vloupal do zaparkovaného automobilu značky Renault a odnesl z něj autonavigaci East. Poškozenému majiteli zanechal škodu ve výši pěti tisíc korun. Ze škodovky kdosi v nočních hodinách v ulici PKH odmontovali navigaci Tomtom. Majitel vozidla odhadl škodu na devět tisíc korun.      

Kapsář okradl spícího cestujícího
Hbité prsty úřadovaly v tramvaji městské hromadné dopravy. V ní cestoval 21letý muž z Litvínova, který jel z Mostu do Litvínova. Mladý muž v tramvaji usnul. Kromě něj byli v tramvaji i další cestující. Mezi nimi i 24letý Mostečan. Ten si dobře všiml spícího muže a rozhodl se, že ho okrade. Z kapsy kalhot mu vytáhl peněženku. Z lupu se však neradoval. Jeho počinu si všiml svědek, který přivolal policii. Ta poté lapku vyvedla z tramvaje. Prohlídkou osoby byla nalezena peněženka, která mu však nepatřila. Odcizená peněženka byla vrácena zpět poškozenému. Lapka skončil na policejním oddělení, kde mu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže na osobě.

V Mostě 14. června 2010
 

vytisknout  e-mailem