Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ústečan obviněn

LITOMĚŘICE – Má na svědomí dvě krádeže 

Jedenatřicetiletý muž z Ústecka si převzal z rukou litoměřických kriminalistů obvinění pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody pro majetkovou trestnou činnost, které se dopustil v okrese Litoměřice v roce 2010. V prvním případě odcizil na Libochovicku ze zajištěné garáže osobní vozidlo v hodnotě 200 tisíc korun, které bylo posléze zajištěno a předáno zpět majiteli. V druhém případě se vloupal do zemědělského objektu, odkud odnesl jezdecká sedla v hodnotě vyšší než 20 tisíc korun. Uvedeného jednání se dopustil přesto, že byl v posledních třech letech za obdobnou činnost odsouzen a potrestán. Jednáním dotyčného se dále bude zabývat soud.
 

Zase nafta
Z linkového autobusu zaparkovaného v obci Třebívlice zmizela v nočních hodinách ze soboty na neděli nafta. Neznámý pachatel překonal násilným způsobem víčko palivové nádrže a odčerpal 100litrů motorové nafty. Škoda byla vyčíslena na 3500 korun. Po pachateli krádeže pátrají lovosičtí policisté.
 

Šel po lahvích
O víkendu přijali policisté dvě oznámení o krádežích plynových lahví. Neznámý pachatel vnikl do kovové klece pro uskladnění plynových lahví u prodejen smíšeného zboží na Polepsku. Odnesl si celkem dvě desítky lahví na plyn v hodnotě 16 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Krádež vozidla
O víkendu byl v obci Straškov u Roudnice nad Labem odcizen zaparkovaný osobní vůz zn. Fiat Ducato. Automobil zaparkovaný před domem, zmizel zřejmě ve večerních hodinách. Způsobená škoda byla odhadnuta na 400 tisíc korun. Policisté ihned vyhlásili po vozidle celostátní pátrání, rovněž tak pátrají po pachateli krádeže. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.
 

28. 1. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem