Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vypátrání vězně!

TRUTNOVSKO - Skončil ve věznici v Hradci Králové.  

AKTUALIZACE 9. 11. 2016
Včera odpoledne ve 13:30 hodin byl na základě informace od občana krimilalisty vypátrán uprchlý vězeň na ulici V Alejce v Trutnově. Tento muž utekl z věznice Odolov odpoledne dne 19. 10. 2016. Policisté ho hned eskortovali do věznice v Hradci Králové.
nprap. Pižlová Šárka, DiS.
9. 11. 2016, 8:00 hodin

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trutnovská policie od dnešního odpoledne intenzivně pátrá po osmatřicetiletém vězni, který utekl z věznice Odolov v Malých Svatoňovicích, kde si odpykával svůj trest.
Naposledy byl viděn v půl desáté dopoledne v areálu věznice.
K popisu uprchlého vězně bylo zjištěno, že 167 cm vysoký, váží 75 kilo, má střední postavu, modré oči a hnědo-černé krátké vlasy.

Na sobě měl v době útěku vězeňský oděv, černé montérky, montérkovou černou blůzu a zelenou košili, na nohou oblečeny nízké pracovní boty. Není však vyloučeno, že se během útěku někde převlékl.
Uprchlý muž je trestaný za majetkovou trestnou činnost a nepovažujeme ho za osobu nebezpečnou.

V případě, že jste odsouzeného muže zahlédli nebo máte informace o jeho současném pohybu či pobytu, kontaktujte trutnovskou policii nebo přímo bezplatnou linku 158.
Děkujeme.

Více info: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/Gallery.aspx

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
19. 10. 2016, 14:45

 

vytisknout  e-mailem