Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Utekl a před hlídkou se schoval pod matraci

NÁCHODSKO – Projížděl se v cizím autě, když spatřil hlídku, zpanikařil 

policieIlustrační foto/Policie ČR
Poměrně kuriózní úkryt před muži zákona si zvolil 19 letý mladík z Broumovska. Prchal před policejní hlídkou z tajně vypůjčeného auta a na útěku se schoval v posteli pod matrací.
 
Divného chování mladého muže za volantem Mazdy 626 si povšimla policejní hlídka při své kontrolní činnosti v obci Meziměstí a na auto se zaměřila. Řidič za volantem mazdy najednou velmi znervózněl a začal policejnímu autu ujíždět. Dojel k nedaleké čerpací stanici, tam z vozu vyskočil a utekl. Majitel vozu, který pracoval v nedalekém restauračním zařízení a pro auto si po upozornění svědků sám  přišel, dal mužům zákona tip, kdo by to mohl být. Nechal klíčky od svého vozu na poličce v práci, mohl mu je sebrat a tajně se chtít povozit kolega.
 
Policisté po něm začali pátrat a opravdu netrvalo dlouho, než ho objevili. Mladík se běžel schovat do prvního patra budovy, v níž pracoval, do jedné z místností v hostinci. Tam si našel úkryt. Bohužel pro něj ale nebyl dostatečně rafinovaný, i když byl celkem originální. Lehl si do postele, nepřikryl se však peřinou, ale až vespod matrací. Jenže policejní hlídka ho objevila i tak.
 
Nyní se bude muset zodpovídat z přečinu neoprávněného užívání cizí věci, za který mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody nebo peněžitý trest.
 
por. Mgr. Eva Prachařová
18. 7. 2013 ve 12.10 hodin

vytisknout  e-mailem