Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Utekl z nařízené ochranné ústavní péče - Aktualizace

Děkujeme veřejnosti a médiím za pomoc při pátrání po hledaném. Muž byl díky mnoha poznatkům vypátrán policisty v Berouně. 

Ukončeno pátrání!!!

Kriminalisté pátrají po sedmatřicetiletém pohřešovaném muži, který byl naposledy viděn včera v areálu psychiatrické léčebny v Bohnicích, odkud byl puštěn na krátkou procházku a zpět se již nevrátil. Hledaný se v minulosti dopustil násilné trestného činu, kdy jeho trestní stíhání bylo pro nepříčetnost zastaveno a následně soud rozhodl o jeho ochranné ústavní léčbě. Muž bere léky, které by jej po dobu několika dalších dní měly udržet ve stabilizovaném stavu. Vzhledem k tomu, že se policistům do současné chvíle nepodařilo muže vypátrat, prosíme média a veřejnost o pomoc při jeho nalezení.

V případě, že víte, kde se hledaný nachází, či znáte místo, kde by se mohl pohybovat, prosím veškeré informace neprodleně oznamte na linku 158. V žádném případě se muže nesnažte zadržet, nemůžeme vyloučit, že může být nebezpečný!

Popis: Muž je 171 cm vysoké, štíhlé postavy. Má zelené oči, dlouhé černé rozcuchané vlasy, bradku a hovoří anglicky. Naposledy měl na sobě černé tepláky, černou mikinu a kšiltovku. Zveřejněná fotografie odpovídá skutečnosti.

kpt. Eva Kropáčová

1.6.2024 -  Tel. 603 190 560

vytisknout  e-mailem