Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Utíkal před revizorem a zranil seniorku - aktualizace

Kriminalisté hledají pachatele, který když utíkal před revizorem, srazil v metru seniorku, která pak skončila na operaci. 

Sedmasedmdesátiletou seniorku srazil v soupravě metra ve stanici Chodov zatím neznámý pachatel, který utíkal před revizorem. Do ženy vrazil, ta upadla na zem a zlomila si nohu. Zlomenina byla tak vážná, že poškozená musela podstoupit operaci a léčba bude trvat přibližně 6 měsíců.

Událost se stala tuto neděli v půl deváté ráno ve stanici metra Chodov a nyní v této souvislosti hledáme mladíka zachyceného na záběrech, kterého bychom k věci potřebovali vyslechnout. Prosíme i další případné svědky, kteří popsanou situaci viděli, nebo toho, kdo muže na záběrech poznává, aby se nám ozval na linku 158.

Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

mjr. Jan Daněk – 27. 7. 2022

Aktualizace – Kriminalisté hledaného muže vypátrali a zahájili s ním trestní stíhání pro trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. V tuto chvíli bychom k řádnému objasnění věci potřebovali hovořit se svědky, kteří událost viděli. Prosíme tedy, ať se nám ozvou na linku 158.

mjr. Jan Daněk – 17. 8. 2022

vytisknout  e-mailem