Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Útočník i napadený byli podnapilí

MOSTECKO - Napadenému hlídka přivolala kvůli zranění zdravotníky, útočníka vypátrala; Za prodej pervitinu čelí obvinění. 

Pervitin prodával v Mostě, dealerovi hrozí až deset let odnětí svobody
Policisté mosteckého TOXI týmu odhalili dealera, který prodával pervitin na různých místech v Mostě. Podle kriminalistů měl Mostečan drogu obstarat a následně prodat téměř ve stovce případů a to v loňském i v letošním roce. Drogu měl poskytnout několika osobám. Pervitin měl prodat i na Lounsku zájemci. Vyšetřovatel na základě výsledků šetření obvinil 38letého muže z Mostu ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Na obviněného byl policií podán podnět k podání návrhu na vzetí do vazby. Muž byl nakonec ze zadržení propuštěn a je stíhán na svobodě.

Pouliční konflikt skončil napadením
Litvínovští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví 33letému muži z obce na Litvínovsku. Ten měl tento měsíc ve večerních hodinách v Litvínově poblíž konečné tramvaje po předchozí slovní rozepři fyzicky napadnout jiného muže,  kterého neznal. Do toho měl nejprve strčit a poté, když muž upadl na zem, tak ho měl několikrát udeřit pěstí do hlavy a zad. Následně z místa odešel. Poškozený po chvíli cestou městem narazil na vozidlo policie, které mířilo k incidentu. Policisté na místo kvůli zranění muže přivolali záchrannou službu, která ho odvezla na ošetření do nemocnice. Muž utrpěl zranění v obličeji, kde se mu útokem obnovilo poranění staršího data. Policisté, kteří se incidentem zabývali, pátrali po městě po podezřelém a záhy na něj narazili a zadrželi ho. Oba muži měli pozitivní dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem přes 1,5 promile alkoholu. A jaký byl motiv napadení? Údajně měl poškozený slovně obtěžovat muže, kteří šli spolu s útočníkem z hospody. I poškozený před napadením byl v restauračním zařízení.

Most 14. června 2021
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem