Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Útok s nožem na 33letého muže o silvestrovské noci v Sokolově

SOKOLOVSKO – Případ je kvalifikován jako pokus vraždy. 

Doplnění informace:

Obviněný mladistvý byl včera před půlnocí na základě pokynu státního zástupce propuštěn ze zadržení, jelikož nebyly shledány důvody vazby. Trestní stíhání tak bude vedeno na svobodě.

U druhé osoby se podezření ze spáchání trestného činu nepotvrdilo, a proto byla ze zadržení ve večerních hodinách dne 2. ledna propuštěna.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
3. 1. 2019

Od včerejšího dne krajští kriminalisté na případu intenzivně pracují. Během dne mimo jiných úkonů proběhla také domovní prohlídka u podezřelých. Vrchní komisař dnes v pozdních odpoledních hodinách zahájil trestní stíhání mladistvého pro provinění vraždy ve stádiu pokusu.

V případě odsouzení hrozí mladistvému trest odnětí svobody dle zákona o soudnictví ve věcech mládeže ve výši až 5 let. S ohledem na věk pachatele nemůžeme k případu sdělit jakékoli bližší informace.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
2. 1. 2019

Nejzávažnější případ během silvestrovských oslav

První den roku 2019 sokolovští policisté řešili případ pobodaného 33letého muže. K napadení mělo dojít nad ránem v Sokolově v ulici Boženy Němcové. Muž měl být napaden nožem a utrpěl několik bodných ran do horní části těla. Policisté zadrželi dva podezřelé. Třiatřicetiletý muž byl převezen se zraněním do nemocnice. Celým případem se nyní policisté intenzivně zabývají.
 
nprap. Mgr. Soňa Podlahová
1. 1. 2019

vytisknout  e-mailem