Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Úvěr nesplácí

TEPLICKO - Dluží téměř 34 tisíc; Zloděj bral hlavně nářadí; Auto není trezor. 

Úvěr nesplácí

     Z přečinu úvěrového podvodu se bude zodpovídat 35letá žena, která v teplické prodejně elektra uzavřela s poškozenou společností poskytující půjčky smlouvu o spotřebitelském úvěru. Ženě byl poskytnut úvěr s disponibilním úvěrovým limitem do čtyřiceti tisíc korun, ještě týž den si nakoupila elektroniku za necelých 34 tisíc korun. Při uzavírání úvěrové smlouvy však sdělila nepravdivé údaje o výši svého příjmu a zaměstnavateli, smluvně stanovené splátky navíc nehradí, čímž se dopustila protiprávního jednání, za které jí v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

Zloděj bral hlavně nářadí

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v obci Hrob vloupal do stavební buňky. Odnesl elektrické ruční nářadí, mobil a televizor, celková škoda byla vyčíslena na devět tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

Auto není trezor

     Z přečinu krádeže je podezřelý zatím neznámý zloděj, který vykradl osobní auto zaparkované v Trnovanech. Pachatel se vloupal do vozidla s cizí registrační značkou a odcizil tašku s jídlem, mobilní telefon se sluchátky a peníze, které měl poškozený v autě uložené. Celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na šedesát tisíc korun, policisté po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až pětileté vězení, intenzivně pátrají.

21. 3. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem