Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Uvolněné kolo způsobilo nehodu

LOUNY - Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. 

V úterý, krátce po 14. hodině, vyjížděli policisté k dopravní nehodě na lounském obchvatu. Řidič (78. ročník) nákladního automobilu Mercedes s návěsem Calumet jel od Chomutova na Prahu, když se mu na rovném úseku, před sjezdem na Cítoliby, uvolnilo z levé přední nápravy návěsu kolo. To následně narazilo do levého boku protijedoucího vozidla zn. VW Sharan a dále do pravé přední části osobního automobilu zn. Škoda Octavia. Naštěstí nedošlo při nehodě k žádnému zranění. Dechová zkouška u řidičů byla negativní. Nehoda je v šetření dopravní policie.

Alkohol za volant nepatří!

Dalšího řidiče pod vlivem alkoholu řešili policisté o víkendu v Postoloprtech. Muž (76. ročník) za volantem osobního vozidla hlídce nadýchal nejprve 1, 73 promile a následně 1, 43 promile. Byl proto zadržen a umístěn do policejní cely. Po vystřízlivění mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a propustili jej na svobodu. Za tento přečin ukládá trestní zákoník odnětí svobody až na jeden rok.

Vloupání do domu

Do rodinného domu v Panenském Týnci vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel. Z obývací stěny v pokoji odcizil různou bižuterii a šperky z bílého a žlutého kovu. Svým jednáním tak způsobil škodu za bezmála dvacet tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody a po zloději pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 26. května 2016

 

 

vytisknout  e-mailem