Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Uzavírka na Letné

Od soboty dne 3. ledna 2009 došlo v souvislosti s pokračující výstavbou tunelu Blanka ke změně dopravního režimu na Letné.  

Veškerý automobilový provoz byl převeden z ulice Milady Horákové v úseku Bádeniho – U Sparty na souběžnou staveništní komunikaci, která byla do té doby využívána pouze pro provoz ve směru do centra.
 
Tato oblast se tak stala pro Policii ČR pro nadcházející období prioritou. Policisté z dopravní služby se budou do těchto míst zaměřovat v rámci běžného výkonu služby a budou samozřejmě pružně reagovat na aktuální situaci. To platí i pro policisty z oddělení dopravních nehod. Pokud v této oblasti dojde k takovéto události, budou sem vyjíždět přednostně, aby nehodu co nejrychleji zpracovali a vozidla uvolnila komunikaci.
 
Problémy jsou očekávány na příjezdových komunikacích na ulici Milady Horákové ve směru od Strahovského tunelu, dále v oblasti levobřežní komunikace v úseku Klárov – Bubenské nábřeží. V opačném směru na ulici Milady Horákové v ulicích Veletržní, Korunovační a Čs armády. Tady nelze vyloučit, že se vyskytnou komplikace také na Hlávkově mostě a magistrále ve směru na Prahu 7. V případě nějakých komplikací by mohly nastat problémy i na dálnici D8 ve směru od Teplic.
 
V této souvislosti upozorňujeme řidiče, aby věnovali pozornost dopravnímu hlášení ve sdělovacích prostředcích a samozřejmě, pokud to bude možné, aby se zmíněné uzavírce vyhnuli a zvolili jinou trasu, anebo prostředky MHD.
 
Během uplynulého víkendu se v této oblasti nevyskytly žádné vážnější problémy, provoz v těchto místech byl na stupni 2, nárazově 3. Zvýšenou hustotu provozu však očekáváme v dnešní, pondělní ranní špičce. V této souvislosti apelujeme na řidiče, aby, pokud již těmito místy musí projíždět, byli maximálně ohleduplní k ostatním účastníkům silničního provozu a zabránili tak zbytečným komplikacím.  

vytisknout  e-mailem