Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Bezpečnostní opatření Policie ČR v Karlovarském kraji

KARLOVARSKÝ KRAJ – V pátek proběhne několik ohlášených shromáždění. 

Na pátek 12. srpna 2022 bylo v Karlovarském kraji oznámeno konání několika shromáždění, které byly vyhodnoceny jako rizikové, proto Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje připravilo bezpečnostní opatření. Jeho cílem je především zabezpečit veřejný pořádek a bezpečnost v místech konání a jejich blízkém okolí. Policisté budou v místech a okolí shromáždění také dohlížet na bezpečnost a plynulost v silničním provozu.

Na opatření se budou podílet cca čtyři desítky uniformovaných policistů z pořádkové a dopravní policie. Samozřejmě nebudou chybět ani řádně označení členové antikonfliktního týmu, jejichž úkolem bude předcházet případným konfliktům mezi účastníky shromáždění. Dále se opatření zúčastní policisté, kteří budou dokumentovat průběh shromáždění a mimo jiné i policisté z odboru vnitřní kontroly. Vždy budou řádně označeni, aby bez pochybnosti byla zřejmá jejich příslušnost k Policii České republiky. 

Na bezpečnostním opatření spolupracujeme i se strážníky městských policií a komunikujeme jak se svolavatelem akcí, tak i s pracovníky dotčených územních samospráv.

mjr. Bc. Kateřina Pešková 
11. 8. 2022

vytisknout  e-mailem