Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Boj proti drogové kriminalitě pokračuje

KARLOVARSKÝ KRAJ - Kriminalisté zadrželi dva dealery prodávající kokain. 

Kriminalisté v Karlovarském kraji pokračují v úspěšném boji proti drogové kriminalitě. Do svých sítí polapili další dva dealery drog, kteří obchodovali s kokainem. Oběma mužům ve věku 38 let se stal osudným pátek dne 4. prosince. V tento den byli ve večerních hodinách krajskými kriminalisty zadrženi v Karlových Varech v osobním vozidle, když se vraceli z nákupu omamné látky zvané kokain. Při prohlídce vozidla kriminalisté objevili několik uschovaných balíčků s drogou, které měli muži předtím zakoupit za účelem další distribuce. Oba muži byli zadrženi a převezeni na Policii ČR k provedení dalších procesních úkonů.

Šetřením bylo zjištěno, že oba muži měli společně za poslední 2 roky zakoupit ve více případech několik desítek gramů kokainu za celkovou částku několik set tisíc korun českých, a to za účelem další distribuce na Karlovarsku a Sokolovsku.

Krajští kriminalisté z odboru obecné kriminality zahájili trestní stíhání těchto dvou mužů ve věku 38 let, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy spáchaného formou spolupachatelství. Oba muži jsou trestně stíháni na svobodě. V případě prokázání viny jim tak může hrozit trest odnětí svobody na dvě léta až deset let, neboť se takového jednání dopustili ve značném rozsahu.

                                                                                              video ZDE

por. Bc. Zuzana Týřová
11. 12. 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem