Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže a vloupání

KARLOVARSKÝ KRAJ - Pachatel neznámý 

Policisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který je podezřelý z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Na konce července 2011 měl vniknout do domu v Chebu v ulici Vančurova a odcizit dámské náramkové hodinky, dva páry dámských sportovních bot, batoh s doklady, peněženkou a s finanční hotovostí. Celková škoda je přes 8 000 Kč.
 
Další případ krádeže řeší policisté v Mariánských Lázních. Zatím neznámý pachatel zde vnikl do místního hotelu a z restaurace odcizil alkohol, potraviny a přenosné výčepní zařízení. Celkově tak majitelce způsobil škodu ve výši 20 000 Kč a policie po pachateli pátrá.
 
Ani ve třetím případě zatím není pachatel známý. V Kraslicích na Sokolovsku se vloupal do objektu v rekonstrukci a odcizil 3 kusy litinových radiátorů, 47 kusů termoventilů, několik metrů elektrického kabelu a poškodil také vnitřní zařízení celého objektu. Škoda se vyšplhala dle předběžných odhadů na 23 000 Kč a policie je pachateli na stopě.
 
mjr. Mgr. Andrea Pomichalová
2.8.2011

vytisknout  e-mailem