Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže kovů

KARLOVY VARY - Zadržení pachatelé krádeží 

Krádež zvonu – Policisté z karlovarské části Rybáře zadrželi dva muže ve věku devětadvacet a šestapadesát let, kteří v noci z 8 na 9. června 2011 v obci Hory, odcizili ze zvonice kapličky, bronzový zvon o váze 60 kg. Obecnímu úřadu Hory, způsobili škodu ve výši 45 tisíc korun. Policisté s pachateli, také zajistili odcizený bronzový zvon, který bude navrácen zpět. Muži si vyslechli sdělení podezření z přečinu krádeže.
 
Krádež kovového kvádru – Další případ šetří policisté z Nové Role, kdy sdělili podezření třicetiletému muži, po kterém bylo vyhlášeno pátrání na základě vydaného souhlasu OSZ  v Karlových Varech. Hledaný byl zadržen policisty v Chodově. Novorolští policisté muži prokázali případ, kdy v obci Božičany v zahrádkářské osadě na zahradě u rekreační chaty se vloupal do hospodářského přístavku, kde odcizil kovový kvádr o hmotnosti 16 kg, s vyrytým symbolem O.H. 1939.
 
Krádež kovových drátů – Dva sedmadvacetiletí muži z Karlových Varů ve večerních hodinách 9. června 2011 vnikli do rozestavěného objektu ve Vrázově ulici, odkud odcizili 59 ks drátů do betonu. Zadržení muži si vyslechli sdělení obvinění z přečinu krádeže ve stádiu pokusu. Tohoto jednání se dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech odsouzeni rozsudkem okresního soudu v Karlových Varech za majetkový trestný čin.
 
Krádež hliníkových desek – Neznámý pachatel odcizil od 20. května 2011 35 kusů hliníkové střešní krytiny a hliníková střešní okna z domu v ulici Poštovní v Nejdku. Škoda, která byla způsobena, přesáhla, částku 4 tisíce korun. Nejdečtí policisté vypátrali a zadrželi sedmatřicetiletého muže z Nejdku, kterému bylo sděleno podezření z přečinu krádeže. Podezřelý se tohoto jednání dopustil i přes to, že byl za stejný čin krádeže v posledních 3 letech pravomocně odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech, kdy mu byl uložen podmíněný trest se zkušební dobou do 20. května 2011.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
10. června 2011
Odkazy do noveho okna

Odcizený zvon

Odcizený zvon 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem