Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže železa

CHEB - Kradené věci odváželi do sběren. 

Policisté z Obvodního oddělení Cheb venkov sdělili podezření 43letému muži z Chebu. Podezřelý měl v dubnu letošního roku odcizit z areálu soukromé firmy kovový materiál např. 3 kusy speciálních kolejnic cca 3 m dlouhé, dva střešní nosné lisované profily nebo nářadí. Veškeré odcizené věci byly těžké 2 tuny.
Celá věc je řešena ve zkráceném přípravném řízení. V případě odsouzení hrozí podezřelému až dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Z poškození cizí věci a krádeže si vyslechl podezření 28letý muž z Chebu. Kriminalisté muže podezřívají, že před několika dny se vloupal do garáže poblíž ulice Na výtopně v Chebu. Muže měl z garáže odcizit hliníkové díly z motoru a různé další součástky. Měl poškodit také zde zaparkovaný motocykl. Věci měl následně odnést do sběrny druhotných surovin. Celkem se mělo jednat o 60 kg železa, za něž měl obdržet necelých 300 Kč. Dle poškozeného je však způsobená škoda mnohem větší. Jen na poškozených věcech je škoda majitelem vyčíslena na částku 5 300 Kč a na odcizených 5 000 Kč. V případě odsouzení hrozí podezřelému až tříletý trest odnětí svobody. Není to totiž poprvé, co takového činu dopustil. V posledních třech byl za tento čin odsouzen a potrestán.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
20. června 2013
 

vytisknout  e-mailem