Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Mistrovství světa v motokrosu

SOKOLOVSKO – Probíhá policejní opatření „Bezpečná lokalita“. 

Jako každý rok se i letos koná v Lokti Mistrovství světa v motokrosu, a to již tento víkend ve dnech 27. – 28. 7. 2019. Fanoušci tohoto sportu přijíždějí do motokrosového areálu nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

V rámci tohoto závodu probíhá od 25. – 28. 7. 2019 policejní akce pod názvem „Bezpečná lokalita“. Cílem této akce je eliminovat nápad trestné činnosti, porušování veřejného pořádku a dohled nad bezpečností v silničním provozu v souvislosti se zmíněnou sportovní akcí a doprovodných kulturních akcí v motokrosovém areálu a amfiteátru města Loket. Policisté se dále zaměří v rámci prevence na páchání trestné činnosti a přestupků, zejména krádeží motorových vozidel, kapesních krádeží, ale také budou kontrolovat podávání alkoholických nápojů mládeži. Opatření se zúčastní policisté z pořádkové, dopravní a cizinecké policie, kynologové se svými služebními psy, kriminalisté a kolegové ze Spolkové republiky Německo.

Vzhledem ke zvýšené kumulaci lidí, ať už na parkovištích nebo přímo v motokrosovém areálu, může docházet ke krádežím. Upozorňujeme návštěvníky, aby ve svých vozidlech nenechávali viditelně odložené jejich cenné a osobní věci. Každá cennější věc, jenž je přes okno viditelná, je lákadlem pro zloděje. Zaparkovaná vozidla si řádně uzamykejte. I v areálu nebo na doprovodných akcích si hlídejte své osobní věci. Nenoste u sebe větší hotovost a peněženku nenoste po kapsách v kalhotách, ale nejlépe co nejblíže u těla např. v náprsní kapse. Nenechávejte své věci jako např. kabelku, batoh ani chvilku bez dozoru. Stačí jen chvilková nepozornost a můžete se lehce stát obětí zloděje. Policisté rozdávají přijíždějícím návštěvníkům preventivní letáčky přeložené do anglického a německého jazyka, jenž upozorňují návštěvníky, aby si dávali pozor na své věci. Nenechávali bez dozoru své cennostii, jako např. kabelky, batohy, mobily aj. Dále se v nich doporučuje se, aby si důkladně zamykali svá vozidla i karavany a nestali se tak oběťmi zlodějů.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
26. 7. 2019

Odkazy do noveho okna

Motokros Loket

Motokros Loket 

Detailní náhled

Motokros Loket

Motokros Loket 

Detailní náhled

Motokros Loket

Motokros Loket 

Detailní náhled

Motokros Loket

Motokros Loket 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem