Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Motorkář se střetl se srnou

SOKOLOVSKO – Letecky transportován do nemocnice. 

V pátek dne 8. září kolem půl desáté večer došlo v obci Krajková na silnici 3. třídy č. 21030 k dopravní nehodě motocyklu značky Honda, který řídil 32 letý řidič, lesní zvěří (srna) a zaparkovaným vozidlem značky Ford.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič jel po komunikaci ve směru od centra obce Krajková k obci Josefov, kdy mu náhle do jeho jízdní dráhy vběhla srna. Následkem toho došlo ke střetu přední části motocyklu a srny, která byla usmrcena a odražena vlevo mimo komunikaci. Po střetu se zvěří s motocyklem upadl na pravý bok a následně narazil do zadní části zaparkovaného vozidla značky Ford. Řidič se po předchozí výzvě policistům podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivní. Vzhledem ke zdravotnímu stavu nebylo možné u řidiče provést odborné měření na zjištění alkoholu, proto byl nařízen odběr krve v nemocnici.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, je předmětem dalšího šetření. Ohledáním a lustrací motocyklu policisté navíc zjistili, že na něm není platná technická kontrola. Věc je nadále v šetření dopravních policistů. 

nprap. Kateřina Krejčí
11. 9. 2017

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem