Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Narazil s vozidlem do stromu

SOKOLOVSKO – Nadýchal 1,57 promile.  

Dne 16. ledna 2016 v brzkých ranních hodinách řídil 53letý řidič osobní vozidlo značky Renault v Kraslicích po ulici Palackého, kdy při projíždění pravotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla, dopravně technickému stavu a povětrnostním podmínkám. Následkem toho vjel do protisměru a dále vlevo mimo komunikaci, kde narazil přední částí svého vozidla do listnatého stromu.  Poté vozidlo zaparkoval vedle místa dopravní nehody na odstavnou plochu.

Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění osob. Škoda na osobním vozidle byla předběžně odhadnuta na částku kolem 15 tisíc korun.

Policisté na místě s řidičem provedli dechovou zkoušku na alkohol, při které nadýchal 1,57 promile. Dále ho vyzvali k tomu, aby se podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem krve. Poté mu byl zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda.

Sokolovští dopravní policisté nyní muži sdělili podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

nprap. Kateřina Krejčí
28. 1. 2016

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem