Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Neoprávněné provozování loterie a podobné sázkové hry

KARLOVARSKO - Zajištěná majetková hodnota přesahuje milion korun. 

Kriminalisté z Oddělení hospodářské kriminality v Karlových Varech řeší neoprávněné provozování loterie a podobné sázkové hry. Za poslední půl rok zabavili celkem 16 herních zařízení na Karlovarsku. Naposledy proběhly prohlídky nebytových prostor v baru v Nejdku a Karlových Varech. V obou provozovnách byla zajištěna technická výherní zařízení, různé písemnosti, finanční hotovost a další věci důležité pro trestní řízení. 

Na podkladě zjištěných skutečností je dostatečně odůvodněn závěr, že docházelo v prostoru, kde byla tato zařízení umístěna k porušení zákona. V provozovnách měli bez vědomí státního dozoru provozovat, tedy vykonávat činnost, která má charakter podnikání nebo související s podnikáním, a to provozování loterií nebo podobné sázkové hry.

Tím že byly zajištěny tisíce korun přímo z výherních automatů a další náhradní hodnoty (zajištěná technická zařízení) přesahují celkově zajištěné majetkové hodnoty jeden milion korun.

Vzhledem k rozsáhlosti trestné činnosti se v tuto chvíli nebudeme k podezřelým osobám konkrétně vyjadřovat. Pachatelům, této trestné činnosti s ohledem k páchanému rozsahu, hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na 10 let.

Video ZDE

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
4. 11. 2016

Odkazy do noveho okna

herní zařízení

herní zařízení 

Detailní náhled

herní zařízení

herní zařízení 

Detailní náhled

herní zařízení

herní zařízení 

Detailní náhled

herní zařízení

herní zařízení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem