Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Nepoučil se

KARLOVY VARY - Za obdobný skutek odsouzen 

Kriminalisté obvinili devětadvacetilého muže ze spáchání přečinů krádeže, neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
Počátkem měsíce listopadu odcizil v Karlových Varech, ulici T. G. Masaryka v prodejně obuvi tašku, kterou měl při sobě čtyřiašedesátiletý muž. V tašce měl návštěvník lázní finanční hotovost, platební karety a osobní doklady. Ve druhém případě v supermarketu ulici Horova, využil nepozornosti sedmdesátileté zákaznice. Poté, co si žena zavěsila svoji kabelku na madlo košíku a natahovala se do horní přihrádky pro zboží, využil muž její nepozornosti a odcizil jí kabelku s finanční hotovostí a dalšími osobními věcmi. Následně si muž vyhlédl v ulici Nová Louka místnost kadeřnictví, kde jej zaujala volně položená kabelka s peněženkou a dalšími osobními doklady sedmačtyřicetileté ženy.
 
Tohoto jednání se obviněný dopustil i přesto, že byl za obdobný skutek odsouzen v únoru letošního roku, a to Okresním soudem ve Zlíně k úhrnnému trestu odnětí svobody v trvání 20 měsíců nepodmíněně. V případě odsouzení hrozí muži trest odnětí svobody až na pět let.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
9.11.2010

vytisknout  e-mailem