Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odcizená kabelka

KARLOVARSKO – Pomozte ke ztotožnění ženy.  

Karlovarští policisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění ženy, která měla dne 16. 10. 2015 v době kolem 14:20 hodin využít nepozornosti poškozené ženy v karlovarském obchodním domě. V nestřeženém okamžiku jí měla odcizit volně odloženou kabelku černé barvy, kterou měla poškozená zavěšenou na nákupním vozíku. Celkem tak ženě způsobila škodu kolem 2 tisíc korun.

video zde

 

Jedná se o ženu ve věku kolem 25 – 30 let, která má dlouhé rovné vlasy hnědé barvy. Oblečená byla do tmavě modré bundy, tmavě modrých tepláků s bílým nápisem po celé délce levé nohavice a černých bot tzv. balerín. Přes jedno rameno měla zavěšenou tmavě modrou kabelku s hnědými aplikacemi a přes druhé malou kabelku černé barvy.

V případě jakýchkoliv informací k této ženě volejte na linku 158 nebo je sdělte na nejbližší policejní služebnu.

Preventisté radí:

Zloději tzv. kapsáři využívají nepozornosti svých obětí, kradou bleskově a krádež mají ji předem promyšlenou a nacvičenou. Proto mějte vždy své osobní věci pod kontrolou. Kabelky či batohy nikdy nespouštějte z očí a v nákupních centrech je nedávejte do nákupních vozíků ani je na ně nezavěšujte!!! Motivací jakékoliv trestné činnosti je zisk. Trestné činy by však nemusely být páchány, nebýt důvěřivosti a naivity lidí.

nprap. Zuzana Týřová, 24. 11. 2015

vytisknout  e-mailem