Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odcizila peněženku

KARLOVARSKO – Média pomohla při pátrání po ženě. 

Karlovarští policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže. Té se měla dopustit doposud neznámá žena, která dne 17.03.2014, v Karlových Varech, na ulici T. G. Masaryka v prostoru budovy Hlavní pošty využila nepozornosti sedmdesátileté ženy, která zanechala svoji peněženku s finanční hotovostí, šperky a osobními doklady odloženou na stolku, poté co vypsala obálku na dopisy. Seniorce byla krádeží peněženky způsobena škoda v hodnotě předběžně odhadnuté na částku přesahující 8 tisíc korun.

Policisté pátrají po totožnosti ženy na videu (video ke shlédnutí zde), jedná se o ženu ve věku kolem 40 let, střední postavy, vysoké asi 160 až 165 cm s dlouhými tmavými vlasy. V případě, že můžete poskytnout jakoukoliv informaci k neznámé ženě, kontaktujte karlovarské policisty na čísle 158.

DODATEK:
Včerejšího dne bylo zveřejněno pátrání ve sdělovacích prostředcích po totožnosti neznámé ženy, ta se sama dostavila v odpoledních hodinách na policejní služebnu v Karlových Varech. Pětapadesátiletá žena se policistům přiznala ke krádeži peněženky v budově Hlavní pošty v Karlových Varech na ulici T. G. Masaryka. Odcizené peníze a šperky policisté u ženy zajistili a následně je předají sedmdesátileté majitelce.
 
Než pětapadesátiletá žena odešla z policejní služebny, bylo jí sděleno podezření z přečinu krádeže, kde jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na dvě léta.
 
por. Ing. Pavel Valenta
nprap. Zuzana Týřová
15.04.2014
16.04.2014

vytisknout  e-mailem