Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po pachateli loupežného přepadení

SOKOLOVSKO – Pomozte k jeho dopadení.  

Sokolovští kriminalisté pátrají po neznámém pachateli loupežného přepadení, ke kterému došlo ve středu dne 11. listopadu 2015 v Sokolově, v době kolem 12:45 hodin.

V ulici Jeronýmova, na cyklostezce za budovou Komerční banky dosud neznámý pachatel přistoupil zezadu k poškozené ženě, které se pokusil strhnout kabelku, kterou měla přes rameno. To se mu však nepodařilo. S ženou se začal o kabelku přetahovat, poté do ženy strčil, přičemž ta upadla na zem, kde s ní začal neznámý muž vláčet po zemi. Důsledkem přetahování došlo k utržení jedné části ucha kabelky a zároveň k rozevření uvedené kabelky, čehož pachatel využil a z této odcizil peněženku hnědé barvy, která obsahovala finanční hotovost přes 2 tisíce korun, osobní doklady a platební karty. S touto následně z místa utekl.

VIDEO ZDE

Dle popisu by se mělo jednat o muže ve věku kolem 20 – 25 let, který je asi 180 – 185 cm vysoké hubené postavy. Muž byl snědší hladké pleti s vystouplými lícními kosti. Měl tmavé oči a tmavě hnědé vlasy, česané na patku doleva. Na sobě měl světle šedé plandavé tepláky bez nápisů a tmavě modrou mikinu se zipem vpředu, s límcem až ke kořeni nosu. Na nohou měl tmavé sportovní boty se světlým orámováním podrážky z boku bot.

Žádáme veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací k hledané osobě, volali na bezplatnou linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
nprap. Kateřina Krejčí
27. 1. 2016

vytisknout  e-mailem