Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté chtěli zkontrolovat vozidlo

SOKOLOVSKO - Řidič, však před nimi skočil do řeky.  

Policejní hlídka chtěla včera kolem 20:30 hodin zkontrolovat vozidlo, které projíždělo ulicí Nádražní v Sokolově. Policisté jeli za vozidlem, a když vozidlo odbočilo do ulice Mlýnské, zapnuli majáky s výstražným nápisem stop. Řidič sjel s vozidlem k řece mezi dva mosty. Po zastavení z vozidla utekl a skočil do řeky, kterou přeplaval.  Na druhé straně chvíli utíkal po cyklostezce, ale když si všiml, že i na druhé straně řeky jsou policisté, opět skočil do řeky. I přes opakované výzvy policistů, aby z řeky vylezl ven, že se blíží k nebezpečnému místu, neuposlechl a těsně před mostem se policistům ztratil pod hladinou.

Okamžitě se začalo po muži pátrat jak ve člunech na řece, tak i v blízkém okolí. Dle spolujezdce, který zůstal ve vozidle, by se mohlo jednat o muže, po kterém policisté pátrají od ledna letošního roku. Bližší informace k hledanému muži najdete zde.

Včera v noci po muži pátralo několik desítek policistů a hasičů. Dnes celá pátrací akce pokračovala a navíc byli přizváni také policejní potápěči, kteří prohledávali místo, kde byl naposledy muž viděn a blízké okolí.

V případě, že jste muže od včerejšího večera od 21:00 hodin spatřili, sdělte tuto informaci na nejbližším obvodním oddělení nebo zavolejte na linku 158.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
7. 2. 2016

Odkazy do noveho okna

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

Pátrání

Pátrání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem