Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy

KARLOVARSKÝ KRAJ - Policie hledá svědky 

Pro krádež a poškození cizí věci šetří policisté případ v Karlových Varech v Sedleci. Zatím neznámý pachatel zde ve dvou případech vnikl do chatky a rodinného domu, kde postupně odcizil potraviny, alkohol a jiné další věci. Z rodinného domu si navíc odnesl šperky a finanční hotovost přes 20 000 Kč. Policie nyní po pachateli či pachatelích pátrá a vyhodnocuje stopy.
 
Ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy podezřívají policisté sedmatřicetiletou ženu z Karlových varů. Ta si neplnila řádně svou vyživovací povinnost na své syny, ačkoliv jí to bylo nařízené rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech.  Nyní dluží na výživném necelých 70 000 Kč a má co napravovat.
 
Karlovarští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se dne 9.9.2012 v Karlových Varech v herně Lucky Planet na ulici Jaltská využil nepozornosti obsluhy a v okamžiku, kdy tuto odlákal od baru do herní místnosti z důvodu poruchy jednoho ze zařízení, odcizil z peněženky finanční hotovost 29 600 Kč. Policisté žádají o pomoc případné svědky a občany, kteří by pachatele poznali na záběrech z kamerového systému, ať informace volají na linku 158. Děkujeme za pomoc.
 
mjr. Mgr. Andrea Kávová
26.9.2012
Odkazy do noveho okna

Policie pátrá

Policie pátrá 

Detailní náhled

Policie pátrá

Policie pátrá 

Detailní náhled

Policie pátrá

Policie pátrá 

Detailní náhled

Policie pátrá

Policie pátrá 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem