Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Velikonoční svátky

KARLOVARSKÝ KRAJ - Velikonoční svátky 

CHEB
Chebští policisté šetří případ krádeže vloupáním do prodejny tabáku v Mariánských Lázních. Pětadvacetiletý muž se tam vloupal dne 7.4.2012 a násilím vnikl dovnitř. Celý objekt prohledal a sebral tabák do cigaret, zapalovače a kartony cigaret. Při odchodu byl přistižen pracovnicí prodejny a netrvalo dlouho a už si ho odváděla hlídka policistů. Nyní má co vysvětlovat.
 
Zatím neznámý pachatel vnikl do sklepních prostor rodinného domu v Stebnici na Chebsku. Z objektu vytrhal a odcizil rozvody elektroinstalace, vody a topení. Celková škoda je 33 000 Kč a policie po pachateli pátrá.
 
Třiadvacetiletý muž se pokusil v chebském obchodním domě odcizit různé zboží, které si uschoval do igelitové tašky a prošel pokladnou bez zaplacení. Následně byl ale zadržen ostrahou prodejny. Nejednalo se o žádného nováčka, ale pachatele s trestnou činností.
 
KARLOVY VARY
Alkohol za volant nepatří. O tom se přesvědčil pětadvacetiletý muž z Karlových Varů. Dne 8.4.2012 řídil osobní automobil Mercedes po ulici Okružní v Karlových Varech ve směru od ulice Svobodova k ulici Závodu Míru, ačkoliv si byl vědom, že před jízdou požil alkoholické nápoje. Svou jízdu nezvládl a narazil do sloupu veřejného osvětlení. Při dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota 2,26 promile alkoholu v dechu. Celková škoda je 55 000 Kč.
 
Podobnou příhodu si zažil i osmadvacetiletý muž ze Sokolova. I on usedl za volant pod vlivem alkoholu a nezvládl řízení. Při jízdě od centra Chodova k obci Vintířov se plně nevěnoval řízení a narazil také do sloupu veřejného osvětlení. Nadýchal 1,53 promile alkoholu v dechu a měl policistům co vysvětlovat.
 
Krádež na osobě. To řeší policisté v Karlových Varech. Zatím neznámý pachatel využil nepozornosti osmačtyřicetiletého muže a na T.G.Masaryka mu odcizil z tašky přes rameno peněženku. Celková škoda je 8 000 Kč.
 
SOKOLOV
Zatím neznámý pachatel odcizil na silnici mezi obcemi Krásná Lípa a Přebuz 732 metrů telefonního samonosného kabelu a 51 metrů telefonního samonosného kabelu poškodil. Celková škoda je 70 000 Kč a policie po pachateli pátrá.
 
mjr. Mgr. Bc. Andrea Kávová
09.04.2012

vytisknout  e-mailem