Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupání do baru

SOKOLOVSKO – Odcizili finanční hotovost z trezoru a výherních automatů. 

Kriminalisté objasnili případ vloupání do provozovny baru v Chodově, ke kterému došlo v neděli dne 8. října 2017 v brzkých ranních hodinách. Nyní zahájili trestní stíhání dvou mužů ve věku 26 a 28 let, které obvinili ze spáchání přečinu Krádež v jednočinném souběhu s přečinem Poškození cizí věci spáchaný formou spolupachatelství.

Po předchozí společné domluvě měli muži přistoupit ke dveřím provozovny baru. Jeden z nich měl hlídat a druhý vniknout dovnitř. Zde měl vypáčit trezor a odcizit z něj finanční hotovost ve výši přes 80 tisíc korun včetně osobních dokladů majitele baru. Dále vypáčit trezor, kde byly uloženy klíče od výherních automatů a následně za pomoci klíčů z téměř dvacítky automatů odcizit finanční hotovost v oznámené výši přes 120 tisíc korun. Při vloupání nezapomněl ani na cigarety a alkohol, které odcizil v hodnotě přes 11 tisíc korun.

Celkem tak byla způsobena škoda ve výši přes 250 tisíc korun. Mladší obviněný byl v posledních třech letech mimo jiné za přečin Krádež potrestán Okresním soudem.

V případě prokázání viny hrozí oběma obviněným trest odnětí svobody až na pět let, jelikož svým jednáním způsobili větší škodu.

nprap. Kateřina Krejčí
10. 10. 2017

vytisknout  e-mailem