Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupání do Základní školy

KARLOVY VARY- V jednatřiceti letech se vrátil do školy 

Policisté obvodního oddělení Karlovy Vary, vypátrali a následně zadrželi jednatřicetiletého muže, který se 9. května vloupal v ulici Mozartova do ZŠ pro žáky se specifickými poruchami učení. Budovu školy prohledal a v přízemí budovy vnikl do kanceláře logopeda a do sborovny, kde odcizil notebook a finanční hotovost.
 
Další případ, který má muž ve sdělení obvinění se odehrál 16. května v Karlových Varech, ulici Vítězná, kde v obchodním domě v pěti případech odcizil 15 kusů čokolád a 5 kusů nanuků, se kterými prošel přes pokladny bez zaplacení a věci si ponechal.
 
Stejný způsob nakupování muž používal i v obchodním domě v ulici Horova, kde se také specializoval na čokolády a nanuky. Poté, co se zbožím prošel bez zaplacení přes pokladnu, byl zadržen. Krádeží se dopouštěl i přesto, že byl v posledních třech letech odsouzen rozhodnutím KS v Plzni do výkonu trestu odnětí svobody nepodmíněně. Z výkonu trestu se vrátil v únoru tohoto roku.
 
Jednatřicetiletému muži z Karlových Varů bylo sděleno podezření pro přečin krádeže. Škoda, kterou způsobil, byla odhadnuta na částku přesahující 15 tisíc korun.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
19. května 2011

vytisknout  e-mailem