Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vydírání a ublížení na zdraví

KARLOVARSKO – Obviněný skončil v policejní cele. 

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 43 letého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání zločinu Vydírání a přečinu Ublížené na zdraví.

Toho se měl dopustit ve středu 10. května 2017 v odpoledních hodinách na ubytovně v Karlových Varech. Zde měl přistoupit na pokoji k poškozenému 62 letému muži, kterého nejprve udeřil zezadu do hlavy, následkem čehož upadnul na zem. Napadený muž se snažil dostat z pokoje ven, ale to se mu nepodařilo. Obviněný ho zatáhl do pokoje zpět, kde do něj měl kopat a dupat po něm. Následně ho měl ještě násadou od koštěte udeřit několikrát do hlavy a při tom mu vulgárně nadávat. Když se šel poškozený po incidentu umýt, obviněný mu prohledal jeho oblečení, ze kterého vytáhl peněženku a mobilní telefon. S tím pak hodil o zem, když se o něj dožadoval jeho majitel. Poté mu pohrozil, že pokud mu poškozený muž nepřinese do večera 100 tisíc korun, že ho zabije. Poškozený muž byl ošetřen v nemocnici, kdy mu mimo jiné zjistili zlomeninu dvou žeber.

Kriminalisté na obviněného 43 letého muže podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Na rozhodnutí soudu si počká v policejní cele. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let.

nprap. Zuzana Týřová
12. 5. 2017

vytisknout  e-mailem