Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vyhrožoval své bývalé přítelkyni

SOKOLOV - Dva případy. 

Opakovaně vyhrožuje - na soud čeká v policejní cele
 
Policisté z Obvodního oddělení Sokolov – město zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování. Sedmadvacetiletému muži ze Sokolova sdělili z toho přečinu podezření. Muž měl navštívit svoji bývalou družku v Sokolově. Žena vyzvala muže, aby její byt opustil, to však neučinil a navíc jí vulgárně nadával a vyhrožoval, že jí ublíží na zdraví. Své výhrůžky umocnil tím, že ženu udeřil do obličeje. V ženě tak vzbudil obavu o její život a zdraví.
Podezřelý se tohoto jednání nedopustil poprvé. V současné době je proti němu vedeno další trestní řízení pro stejný skutek. V současné době je podezřelý v policejní cele a byl na něj vydán předběžný souhlas se zadržením z důvodu existence vazebních důvodů.
 
Havaroval se svým vozidlem - přetočil se a střechu
 
Dne 29. července před dvanáctou hodinou v poledne došlo na silnici III. třídy v obci Rotava k havárii osobního vozidla Toyota Yaris. Řidič při průjezdu zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dopravně technickému stavu komunikace. Se svým vozidlem dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, a sjel mimo komunikaci do příkopu, kde se převrátil na střechu. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na částku 30 tis. Kč. Žádná jiná škoda nevznikla.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
31. července 2013
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem