Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Zadrženi při krádeži

KARLOVY VARY – Vloupali se do školské budovy 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání třiadvacetiletého muže z Královského Poříčí a dvacetiletého muže z Bíliny z přečinu krádeže a poškozování cizí věci. Oba muži byli zadrženi policisty a kriminality při vloupání do školského zařízení v Karlových Varech. Obvinění muži po předchozí domluvě vnikli do školské budovy v ulici Bezručova, kde poškodili automat na kávu a pokladnu, ze které odcizili finanční hotovost. Z prostor škol dále odcizili trezor, různé počítače, flash disky a další školní pomůcky.
 
Během vyšetřování kriminalisté zjistili, že třiadvacetiletý muž také v Karlových Varech, v Moskevské ulici, vnikl do domu, kde odcizil horská jízdní kola. Dále v Jugoslávké ulici, odcizil ze sklepních prostor vrtací kladivo a další pracovní nářadí. V posledním případě obviněný třiatřicetiletý muž na nábřeží Jana Palacha, vnikl do domu, kde n půdě odcizil štípací kleště, šroubováky a další drobné pracovní nářadí společně s nalezenými zavařeninami. Obviněný se tohoto jednání dopustil i přesto, ačkoliv byl Okresním soudem v Karlových Varech, odsouzen pro přečin krádeže.
 
Muži svým jednáním způsobili škodu předběžně odhadnutou na částku přesahující 170 tisíc korun. Policejní komisař obviněné muže umístil do policejní cely.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
23.08.2011
Odkazy do noveho okna

Věci ze školy

Věci ze školy 

Detailní náhled

Věci ze školy

Věci ze školy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem