Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Agresor skončil ve vazbě

ÚSTÍ NAD LABEM - Agresor zvyšoval intenzitu svých útoků. 

Policejní komisař sdělil obvinění 60letému muži z trestného činu Týrání osoby žijící ve společném obydlí a Nebezpečného vyhrožování. Obviněný již zhruba 10 měsíců ve společném bytě bezdůvodně psychicky a fyzicky napadá 57letou ženu. Agresivita a četnost těchto útoků se neustále zvyšuje a ještě jsou zdůrazňovány tím, že v ruce drží kuchyňský nůž nebo jiný předmět. Při posledním útoku jí povalil na zem a tloukl jí pěstmi do hlavy a kopal do zad. Na obviněného byla uvalena vazba a hrozí mu trest odnětí svobody od 2 do 8 let.
 
Krádež motocyklu
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Severní Terase v ulici Rabasova odcizil uzamčený motocykl Kentoya, žluté barvy s rz: 8A4763. Majitelce tak vznikla škoda kolem 10 tisíc korun.
 
Krádež zboží
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v hypermarketu. Podezřelá 37letá žena si na prodejní ploše do své kabelky uschovala čtvery dámské kalhoty, patery kalhotky, dva make-upy, osm řasenek a tři tužky na obočí. S tímto svým nákupem bez zaplacení přešla přes pokladny, kde byla zadržena ostrahou prodejny. Zboží v hodnotě 5 100 korun bylo nepoškozené vráceno na pokladnu. Podezřelá byla v minulosti za obdobnou trestnou činnost již odsouzena. V současné době jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 
 
Ústí nad Labem 12.8.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem