Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Anonym hrozil bombou

LITOMĚŘICE – Bezdůvodně zalarmoval složky integrovaného záchranného systému … 

Ve čtvrtek v časných ranních hodinách přijali policisté anonymní oznámení na linku tísňového volání o výbušnině umístěné v jednom z litoměřických objektů. Došlo k evakuaci osob a prohlídce uvedeného objektu. Následným šetřením bylo zjištěno, že informace se nezakládá na pravdě. Pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se před soudem zodpovídat z trestného činu šíření poplašné zprávy, za což mu hrozí až tříleté vězení.
 

Bohatá snídaně
Pečivo zavezené do prodejny potravin ve Štětí si ve čtvrtek odnesl neznámý pachatel. Čerstvé pečivo, které zásobovací služba přivezla časně nad ránem, přilákalo neznámého lapku. Ten překonal visací zámek na mřížích před prodejnou a odnesl dvě přepravky plné slaného i sladkého pečiva v hodnotě vyšší jak 1 tisíc korun. Přepravky policisté nalezli odhozené nedaleko místa činu. Případem krádeže se zabývají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Bylo otevřeno
Ve čtvrtek zavítal neznámý lapka otevřenými vchodovými dveřmi do panelového domu v Lovosicích. Vnikl do sklepních prostor, kde urazil petlici do jedné z místností a odnesl si elektrické nářadí s vybavením, startovací kabely a další věci v hodnotě 3 tisíc korun. Pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody po neznámém pachateli pátrají lovosičtí policisté.
 

Bohatá kořist
Bohatá kořist za okny vozidla zřejmě zlákala ve čtvrtek v dopoledních hodinách neznámého lapku. Do vozidla zaparkovaného u nádraží v Roudnici nad Labem vnikl po rozbití skleněné výplně okna. Odnesl si zde zanechaný notebook, navigaci, látkovou deku a tašku s potravinami. V případě dopadení mu za trestný čin krádeže hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 

16. 11. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem