Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto řídil opilý

TEPLICKO - Muž měl v dechu 1,8 promile alkoholu; Vybavil se na Vánoce a další zprávy. 

Řídil opilý

     Až rok vězení hrozí 29letému muži, který si sedl opilý za volant. Ve čtyři hodiny ráno ho v Teplicích zastavili policisté, kteří mu naměřili 1,8 promile alkoholu v dechu. Muž si již převzal sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, o výši trestu bude rozhodovat soud.

 

Vybavil se na Vánoce

     Na Štědrý den se chtěl zřejmě vybavit zatím neznámý zloděj, který se po půlnoci 24. prosince vloupal v Teplicích do supermarketu. Z prodejny odcizil především „tvrdý“ alkohol, přibral ale i deodoranty a holicí strojky včetně pěny na holení. Celkem odcizil zboží v hodnotě téměř 18 tisíc korun, pokud bude zloděj vypátrán, hrozí mu za přečin krádeže až dvouletý pobyt za mřížemi.

 

Krádež cigaret

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Trnovanech odcizil cigarety. Lapka vytrhl prodavačce v trafice z rukou dva kartony cigaret v hodnotě téměř 1800 korun a dal se s „kuřivem“ na útěk. Policisté případ kvalifikovali jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

 

Okradená seniorka

     Seniorku okradl včera ráno zatím neznámý zloděj v Novosedlicích. Více jak osmdesátileté ženě strhl z ramene kabelku s mobilem a menší finanční hotovostí a s lupem se dal na útěk. Žena přišla o věci v hodnotě 1500 korun, zloději hrozí za přečin krádeže maximálně dvouleté vězení.

 

Vandal poškodil auta

     Duchcovští policisté pátrají po vandalovi, který v Oseku poškodil několik zaparkovaných aut různých značek. Neznámý pachatel vyryl do laku nejméně čtyř vozidel různě hluboké rýhy, majitelé předběžně vyčíslili škodu na třicet tisíc korun. Pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se před soudem zodpovídat z přečinu poškození cizí věci, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

 

Vykradená dodávka

     Z přečinu krádeže je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do zaparkované dodávky. Po rozbití okna vnikl do auta, ze kterého odcizil zabudované rádio a tašku s doklady. Celková škoda byla vyčíslena na více jak čtyři tisíce korun, po pachateli i odcizených věcech teď pátrají policisté.

 

 

Teplice, 28. 12. 2015, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem