Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Bez peněženky

CHOMUTOV - Peněženka zmizela z kapsy, Incident mezi bratry...... 

Bez peněženky

Bez osobních dokladů a hotovosti ve výši 2.500 korun se vracel v sobotu domů návštěvník restaurace v Bezručově ulici. Nebyl dost opatrný a tak přišel o peněženku, kterou měl v zadní kapse u kalhot. V nestřeženém okamžiku mu ji neznámý zloděj vytáhl a odcizil. Krádež vyšetřují nyní policisté.

 

Incident mezi bratry

Policisté v Jirkově sdělili podezření z ublížení na zdraví a výtržnictví 63letému muži z města. První červencový den napadl na chodníku v Hornické ulici svého bratra, kterému způsobil zranění s téměř měsíční dobou léčení. Napadením vyvrcholily dlouhodobé spory, které trvají od prosince loňského roku a policisté je již několikrát řešili. Vyšetřování nadále pokračuje.

 

Místo kytek konopí

Z nedovoleného pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku je podezřelý 32letý obyvatel okresního města. Na chomutovském sídlišti totiž pěstoval na balkoně u bytu místo květin konopí. Při provedené domovní prohlídce policisté zajistili nejen vzrostlé rostliny, ale i sušinu a další předměty. Zajištěné věci budou odeslány ke znaleckému zkoumání.

 

16.srpna 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem