Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

CHOMUTOV - co se stalo na okrese

Vloupání do bytu, Z auta zmizela navigace, Řídl bez dokladů, Nehodovost 

Vloupání do bytu
Elektronické varhany za necelých sedm tisíc korun zmizely tento týden z jednoho jirkovského bytu v ulici Generála Svobody. Kdosi překonal vstupní dveře, vnikl dovnitř a s odcizenými věcmi odešel. Varhany byly následně nalezeny v místní bazaru. Po muži, který je přinesl nyní pátrají policisté. Bude-li dopaden, čeká na něj obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Z auta zmizela navigace
Během pondělní noci vnikl neznámý pachatel do zaparkovaného vozidla v Harusově ulici v okresním městě. Po rozbití okna u dveří se dostal dovnitř a následně sebral autonavigaci. Majiteli vznikla celková škoda ve výši 16 tisíc korun. Policisté zahájili vyšetřování pro trestné činy krádeže a poškozování cizí věci. 
 
Řídil bez dokladů
Bez patřičného oprávnění usedl včera za volant vozidla a řídil 39letý Jirkovák. Policejní hlídka muže kontrolovala na sídlišti Kamenná v Chomutově a zjistila, že nikdy nevlastnil řidičské oprávnění. V jízdě muž nepokračoval, byl zadržen, předveden na policejní oddělení a zde mu bylo sděleno podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění. Za tento trestný čin může skončit až na jeden rok za mřížemi.
 
Včerejší nehody v počtech
Během včerejšího dne vyjížděli policisté k pěti nahlášeným dopravním nehodám. Jedna osoba musela vyhledat lékařské ošetření, její zranění bylo naštěstí ze strany lékařů vyhodnoceno jako lehké. Opravy poškozených vozidel si vyžádají částku ve výši nejméně 166 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem