Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl krásně vonět

CHOMUTOV - Na parfém neměl peníze, Zadrženi na útěku... 

Na parfém neměl peníze
Dva kusy pánského parfému odcizil v drogerii nákupního centra 24letý muž z Chomutova. Na zboží neměl peníze, lahvičky proto uschoval do kapsy. Bdělá prodavačka si jeho jednání všimla, uzavřela vstupní dveře a přivolala policejní hlídku. Ti mladíka převezli na jirkovské obvodní oddělení kde zjistili, že za obdobnou trestnou činnost byl již odsouzen v roce 2007. Tehdy ho Okresní soud Rokycany poslal za mříže, odkud byl podmínečně propuštěn. Vyšetřování krádeže nadále pokračuje.
 
Zadrženi na útěku
Policejní hlídka zadržela, v zahrádkářské kolonii v Bezručově údolí, dvojici mladíků. Lustrací bylo zjištěno, že oba dva hledají v Děčíně. Před časem se totiž nevrátili z vycházky zpět do výchovného ústavu, kde mají nařízenou ústavní výchovu. Vyhlášené pátrání mohlo být zrušeno, mladíky ve věku 16 a 17 let si převzali pracovníci uvedeného ústavu.
 
Hledaná se našla
Na policejní oddělení v Jirkově se dostavil místní obyvatel a oznámil, že pohřešuje svou 13letou dceru. Dívka měla odejít se své babičce, tam nedorazila a domů se také nevrátila. Policisté ihned zahájili po děvčeti pátrání, prohledali místní parky, obchody a restaurace, ovšem bez výsledku. Druhý den přišel otec znovu a sdělil, že se dcera vrátila v pořádku domů. Na vysvětlenou uvedla, že potkala kamarádku a odešla k nim na návštěvu. Oznámit tuto skutečnost rodičům však zapomněla. Pátrání po hledané bylo ukončeno.
 
Přišel o peníze
O dva tisíce korun a platební karty přišel muž z Klášterce. Při výpovědi uvedl, že když přijel do místa bydliště, vzal svou bundu s peněženkou do ruky a přešel od vozidla do vchodu. Doma pak zjistil, že kapsa je prázdná. Sice se ihned vydal věci hledat, ale samozřejmě peněženku už nenašel. Po pachateli krádeže pátrá policie.
 
Chomutov 27.8.2010
 

vytisknout  e-mailem