Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chytil zloděje

LITOMĚŘICE – Přistižen při činu; Okradena při nákupech; Krádež s dobrým koncem 

Chytil zloděje
Majitelem byl přistižen na místě činu 40letý lapka, který se vloupal včera v odpoledních hodinách do zahradní chatky u Libochovic. Do chaty vnikl po rozbití okna a pokusil se odcizit svítilnu, zahradnické nůžky a plynový vařič. Při vyrušení utekl a byl dopaden přivolanou policejní hlídkou, která mu při dechové zkoušce naměřila 2,8 promile alkoholu v dechu! Škoda byla vyčíslena na 300 korun, policisté věc šetří jako trestné činy krádež a porušování domovní svobody.
 

Okradena při nákupech
Včera v odpoledních hodinách byla v Litoměřicích v Kauflandu okradena 54letá žena z Litoměřic. Během nákupu zboží si zavěsila tašku na nákupní vozík a věnovala se výběru zboží. Když chtěla u pokladny zaplatit zjistila, že jí chybí peněženka s finanční hotovostí a veškerými osobními doklady. Škoda je vyčíslena na více jak 2 tisíce korun.
Doporučení
Kabelku nebo tašku neodkládejte v obchodech na nákupní vozík, pulty, police apod. Doklady, peníze, klíče a cennosti nikdy nenechávejte bez dohledu. Své osobní věci mějte vždy pod kontrolou!
 

Záhadné zmizení
Na tel. linku 158 bylo nahlášeno v nočních hodinách dne 1. 7. 2010 odcizení vozidla v Podsedicích. Na místo krádeže se vydali policisté, kteří k velkému překvapení majitelky vozidlo ihned vypátrali. Bylo totiž špatně zajištěné a samo poodjelo do nedalekého pole.
 

2. 7. 2010 nprap. Pavla Kofrová

vytisknout  e-mailem