Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Cigarety bez placení

CHOMUTOV - Trojice z prodejny utekla, Porušil zákazy....... 

Cigarety bez placení

27letou ženu z Jirkova a její dva společníky - muže ve věku 33 a 34 let z Mostecka zadrželi v pondělí chomutovští policisté. Trojice měla navštívit prodejnu v obci Hora svatého Šebestiána a na místě se pokusili odcizit devatenáct  kartonů cigaret za téměř 16 tisíc korun. Když si jejich počínání všiml personál, z místa utekli. Navíc při vyšetřování policisté zjistili, že nejstarší z trojice se uvedeným jednáním dopustil i dalšího trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání neboť porušil rozhodnutí Okresního soudu Chomutov, spočívající v zákazu pobytu v obvodu chomutovského soudu.

Porušil zákazy

Včera v odpoledních hodinách kontrolovala hlídka policistů v Kadani vozidlo Ford Transit. Kontrola prokázala, že řidič – muž ve věku 20 let z Kadaně zřejmě porušil svým jednáním zákaz, který mu vyslovil Městský úřad Kadaň a který spočívá v zákazu řízení motorových vozidel pro všechny skupiny. Další platný zákaz řízení má vysloven do září příštího roku i Okresním soudem Chomutov. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Chtěl peníze

Chomutovští policisté včera zdrželi 39letého muže z Jirkova. Na sídlišti Písečná měl včera odpoledne oslovit poškozeného a nabízel mu prodej parfémů. Když poškozený odmítl, začal mu vyhrožovat a vytáhl z kapsy nůž.  Z obavy o zdraví mu poškozený vydal necelých 200 korun, muž pak z místa odešel. Ke zranění nedošlo, uvedené jednání policisté vyšetřují jako loupež.

3.října  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem