Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další neopatrná

CHOMUTOV - raut se nekonal, Kradl na stavbě... 

Další neopatrná
Na nákup v chomutovském marketu  bude jistě dlouho vzpomínat 34letá žena. Nákup se jí totiž prodražil o částku 19 tisíc korun. To je hodnota věcí, které měla uložené v kabelce. Při ukládání nákupu  z vozíku do auta odložila kabelku na sedačku u řidiče a vozidlo řádně neuzamkla. To pachateli stačilo. Kromě peněženky s hotovostí přišla žena i osobní doklady a mobilní telefon. Krádež šetří místní oddělení policie.
 
Raut se nekonal
40letou žena, pracující v jedné jirkovské restauraci, vyšetřuje policie. Od zákazníka totiž převzala finanční hotovost ve výši 50 tisíc korun jako zálohu na objednaný raut. Peníze však řádně neodevzdala, ponechala si je pro svoji potřebu a nereaguje ani na výzvy k jejich navrácení. Jirkovští policisté případ šetří jako trestný čin zpronevěry, jestliže bude nepoctivá žena odsouzena, může strávit až tři roky ve vězení.
 
Kradl na stavbě
Při rekonstrukci budovy v Jirkově došlo ke krádeži laserového dálkoměru. Jako pachatel byl zjištěn 30letý pracovník, který odcizený přístroj zastavil v jedné z prodejen v okresním městě a získané peníze pak použil pro svoji potřebu. Na nepoctivého muže čeká obvinění z krádeže.
 
V šatně sestřiček řádil zloděj
Neznámý zloděj překonal dveře do odpočinkové místnosti zdravotního personálu na oddělení nemocnice na Chomutovsku. Sestřičkám odcizil peněženky, osobní doklady a stříbrné šperky, škodu ženy vyčíslily na necelých pět tisíc korun. Po totožnosti neznámého pachatele nyní pátrají policisté.
 
Z krádeže obviněn Chomutovák
Před časem došlo v Jirkově k vloupání do garsonky v přízemí domu v Ervěnické ulici. Pachatel překonal vstupní dveře, vnikl dovnitř a majiteli odcizil peněženku s hotovostí ve výši 4 tisíce korun. Pátrání po pachateli bylo úspěšné, z krádeže  a porušování domovní svobody byl obviněn 36letý muž z Chomutova. Při výslechu se pachatel ke svému jednání přiznal, jeho další vyšetřování probíhá na svobodě.
 
Chtěl být krásnější
Bezpečnostní služba chomutovského marketu zadržela při krádeži zboží 19letého muže z Jirkova. Ten „nutně“ potřeboval žehličku na vlasy, ale protože neměl na zaplacení, zastrčil zboží za kalhoty. Z prodejny neodešel, za pokladnou byl i s lupem zadržen. Vyšetřování prokázalo, že stejného skutku se dopustil již v loňském roce, tehdy odcházel od soudu s podmínečným trestem. Z krádež se bude zodpovídat i v tomto případě.
 
Chomutov 02.08.2010

vytisknout  e-mailem