Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další podnapilý řidič

CHOMUTOV - Napadení na diskotéce, Sousedé se poprali.... 

Další podnapilý řidič
Na Blatenské ulici v okresním městě kontrolovala hlídka mužů zákona projíždějící vozidlo Mitsubishi Galant. U 27letého řidiče zjistili, že před jízdou požíval alkoholické nápoje. Tuto skutečnost potvrdila dechová zkouška, při které přístroj naměřil 1,21 a 1,35 promile alkoholu v dechu. Svoji jízdu musel muž ukončit, čeká na něj obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Napadení na diskotéce
Chomutovští policisté zasahovali na diskotéce v centru města. 35letý muž ze Spořic zde napadl dalšího z hostů. 20letý mladík utrpěl zranění, která si vyžádala převoz na ošetření do nemocnice. Zranění naštěstí nebyla vážná, neschopnost nenastala. Po došetření bude skutek postoupen k potrestání přestupkové komisi Magistrátu Chomutov.
 
Sousedé se poprali
Na chodbě panelového domu v ulici Matěje Kopeckého se poprali dva muži. Napadení předcházela slovní potyčka mezi 47letým mužem a jeho 54letým sousedem. Mladší z dvojice pak zaútočil i fyzicky a napadenému způsobil drobná zranění. Co incident zapříčinilo, nyní vyšetřují policisté z chomutovského obvodního oddělení. Útočník je podezřelý z výtržnictví.
 
Zmizelo auto i s holinkami
Muž z Jirkova ponechal vozidlo VW Transporter zaparkované na parkovišti před domem v ulici Bedřicha Pacholíka. Když chtěl druhý den odejet, zjistil, že auto zmizelo. V zavazadlovém prostoru měl uložené zednické nářadí, vrtačku, míchadlo na maltu a pět párů rybářských holinek. Škodu vyčíslil na téměř 51 tisíc korun. Po vozidle i pachateli vyhlásili jirkovští policisté pátrání, skutek vyšetřují jako krádež.
 
Zákazy nevzal na vědomí
Zákaz řízení motorových vozidel vydal Okresní soud Chomutov, druhé stejné rozhodnutí pak Městský úřad v Kadani 38letému muži z Kalku. Ten však zákazy nerespektuje a nadále řídí. Naposledy muže kontrolovala policejní hlídka v Klášterci nad Ohří, kde projížděl ulicí Jana Amose Komenského s vozidlem Seat Cordoba. Jízdu musel předčasně ukončit, je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Benzín čerpal do svého auta
Místo do služebního vozidla čerpal pohonné hmoty do vlastního auta 26letý muž z Prahy. Svého jednání se dopustil v době, kdy pracoval na stavbě poblíž Chomutova. Zaměstnavateli svým jednáním způsobil škodu ve výši 24 tisíc korun. Policisté zahájili vyšetřování trestného činu zpronevěry, za uvedený čin mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.
 
Přepsal doklad
36letý muž z Kadaně přepsal záznamy na dokladu o ošetřování člena rodiny. Jelikož měl již nastoupit do zaměstnání, upravil na dokladu datum ukončení doby ošetřování. Dobu prodloužil o jeden den. Muž je podezřelý z trestného činu padělání a pozměnění veřejné listiny. Za uvedený skutek ho může soud poslat až na tři roky za mříže.
 
1.února 2012
nprap. Marie Pivková
 

vytisknout  e-mailem