Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další újezdy od nehod

TEPLICKO - Řidiči stéle ujíždějí od nehod; Odcizené notebooky; Vloupání do auta. 

Další újezdy od nehod

     Policie nadále zaznamenává případy, kdy pachatelé dopravních nehod ujíždějí z místa, aniž by splnili povinnosti uložené platnou legislativou. Přivítáme jakákoliv svědectví veřejnosti k níže uvedeným nehodám, jejichž viníci nerespektují zákonem daná pravidla.

     K první dopravní nehodě mělo dojít od 18:00 hodin dne 11. ledna do 10:15 hodin dne 12. ledna 2019 v Teplicích, ul. Stará Duchcovská před odbočkou do ulice Luční. Neznámý řidič tam měl nabourat do levé přední části zaparkovaného vozidla VW Touran a z místa ujet.

     Od nehody ujel i řidič, který měl v době od 17:00 hodin dne 11. 1. do 11:00 hodin dne 12. ledna 2019 v Teplicích, ul. Josefská poškodit zadní část zaparkovaného vozidla Ford.

     Pátráme také po neznámém řidiči, který měl v době od 21:30 hodin dne 6. února do 7:30 hodin dne 7. února 2019 v Teplicích, ul. Karla Čapka poškodit levou stranu vozidla VW Golf a z místa odjet, aniž by přivolal policii, nebo na místě nechal vzkaz s kontaktními údaji.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Odcizené notebooky

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Bílině odcizil notebooky. Někdy v rozmezí jednoho týdne ukradl z volně přístupných prostor v zájmovém centru pro děti a mládež dva počítače v celkové hodnotě přes pět tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Vloupání do auta

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Újezdečku vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití bočního okna vnikl do vozidla a odcizil palubní kameru, celková škoda byla vyčíslena na dva a půl tisíc korun. Pachateli hrozí v případě dopadení až dvouletý pobyt za mřížemi.

13. února 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem