Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další vážná dopravní nehoda

CHOMUTOV - Tentokrát skončili v nemocnici dva muži, Nalezená peněženka, Napadl mladšího.... 

Náledky dopravní nehody – dva těžce zranění
Policisté z dopravního inspektorátu vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo včera, kolem půl třetí odpoledne. Po silnici 1/13 jel s vozidlem Škoda Octavia 28letý muž z okresu Nový Jičín. Při cestě z Chomutova na Klášterec nad Ohří, za obcí Černovice, přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Při kolizi utrpěl řidič těžká zranění a byl převezen sanitkou do nemocnice. Těžká zranění utrpěl i spolujezdec ve vozidle, 57letý muž z Blanska. Ten byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Alkohol byl u řidiče vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, škoda byla vyčíslena na 86 tisíc korun, okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují.

Nalezená peněženka
Policisté v Klášterci nad Ohří přijali minulý měsíc oznámení o krádeži peněženky. Žena uvedla, že navštívila bar, a když odešla tancovat, nechala svoji kabelku odloženou u stolu. V nestřeženém okamžiku jí kosi odcizil peněženku s hotovostí a doklady. Krádež mohou nyní policisté odložit. Peněženku poškozená vytratila, nalezl ji další z hostů a v pořádku předal obsluze baru.

Napadl mladšího
21letý mladík z Klášterce nad Ohří je podezřelý z výtržnictví. Za domem v Komenského ulici napadl o několik let mladšího chlapce. Údery pěstí do obličeje způsobily zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře a jednodenní pobyt v nemocnici. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování, které provádí policisté z místního obvodního oddělení.

Poškrábaný mercedes
Neznámý pachatel poškodil zaparkovaný mercedes na parkovišti v ulici Klášterecká v Kadani. U vozidla poškrábal nezjištěným předmětem střechu, oprava bude majitele stát nejméně 30 tisíc korun. Neznámému vandalovi hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

Skončil u lékaře
Hlídka policistů zasahovala v ulic Školní pěšina. V suterénu domu zde došlo ke konfliktu mezi dvěma muži. 19letý mladík napadl pěstí stejně starého muže. Zranění, které utrpěl, si vyžádalo převoz sanitkou do nemocnice. Po ošetření byl propuštěn domů. Násilník je podezřelý z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. Co napadení předcházelo, vyšetřují chomutovští policisté.

Domů bez telefonu
Autobusem cestovala včera domů žena z okresního města. Z kabelky, kterou měla přes rameno, jí kdosi během cesty vytáhl mobilní telefon. Jeho hodnotu poškozená vyčíslila na 2500 korun. Krádež vyšetřují policisté z chomutovského obvodního oddělení.

18. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem