Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealer pervitinu skončil ve vazbě

TEPLICE - Zpronevěřil peníze, Noční zloděj v bytě.. 

Zpronevěřil peníze
 
Ze zpronevěry peněz byl obviněn 37letý muž z Teplic. Ten jako nájemce interaktivních výherních terminálů , které měl na základě smlouvy v pronájmu, neodváděl v období od  prosince 2008 do ledna 2009 podíl tržby, který měl odvádět a tento použil pro svou potřebu. Poškozené společnosti vznikla škoda téměř 250 tisíc korun.
 
Dealer pervitinu skončil ve vazbě
 
Místní 33 letý muž v době od listopadu 2009 do května 2010 zosnoval v cca 15-ti případech výrobu drogy pervitin, kdy si u další osoby vždy objednal a zaplatil provedení výroby  pervitinu. Celkem zaplatil za tuto výrobu kolem 60 tisíc korun, za které mu bylo vyrobeno 130 gramů drogy. Koupenou drogu poté dále prodával narkomanům v Teplicích. Po sdělení obvinění putoval dealer k soudu, který na něj uvalil vazbu.
 
Noční zloděj
 
Neznámý pachatel v noci z pondělí na úterý vnikl neznámým způsobem do bytu v Dubí a z  kuchyně odcizil kabelku s peněženkou. V ní byla hotovost 6.500,- Kč, platební karta a doklady. Kabelku ráno našla poškozená žena prázdnou  pod schody v domě. Po pachateli krádeže pátrají dubští policisté.
 
Teplice, 26.května 2010, por.Bc.Ilona Novotná
 

vytisknout  e-mailem