Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Díra ve zdi

LITOMĚŘICE - Nezastaví se před ničím; Zavírejte okna... 

Policisté ve Štětí přijali o víkendu oznámení o vloupání do rozestavěného domu. Zlodějíček v tomto případě zvolil zvláštní způsob, vysekal ve stěně domu díru, kterou vlezl dovnitř. Odcizil zednické nářadí a ze stropů vytrhal elektroinstalaci. Hmotná škoda je vyčíslena na více jak 5 tisíc korun.
 

Zavírejte okna
O tom, že síť proti hmyzu na zloděje neplatí, se přesvědčila majitelka rodinného domu u Lovosic. O víkendu využil neznámý pachatel nočních hodin a nedostatečně zajištěného okna, ve kterém byla pouze síť proti hmyzu. Síť vytrhl a přivlastnil si peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady poškozené, která v té době spala. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.
 

Zmizela oplocenka
Policisté přijali o víkendu oznámení o krádeži oplocenky. Z lesního prostoru v katastru obce Konojedy zmizela tzv. oplocenka vybudovaná z lesnického pletiva. Hmotná škoda je vyčíslena na více jak 20 tisíc korun. Policisté po neznámém pachateli pátrají.
 

21. 5. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem