Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Distribuovala pervitin

LOUNY - Již byla obviněna, je vyšetřována na svobodě. 

V rukou policistů skončila žena (73. ročník) z Lounska, která distribuovala pervitin. Nejméně po dobu tří let zpětně drogu prodávala či poskytovala zdarma koncovým uživatelům. K distribuci docházelo převážně v místě jejího bydliště  a v okolí. Pervitin získávala od dosud neustanovených osob v okrese Louny a Teplice. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování sdělil uvedené ženě obvinění z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což jí hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Podvod s dávkami

Neoprávněně odebírala dávky státní sociální podpory 39letá žena ze Žatce. Jednalo se o přídavek na dítě, kdy Úřadu práce předložila nepravdivé potvrzení o studiu svého syna. Úmyslně uvedla datum pozdějšího ukončení studia, než se zakládalo na pravdě. Úřadem práce jí tak bylo neoprávněně vyplaceno 5 600 Kč. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování sdělil ženě obvinění z trestného činu podvodu, za což jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Na mokré vozovce dostal smyk

Nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky bylo příčinou dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek navečer na komunikaci D7 ve směru od Prahy na Chomutov. Před sjezdem na Žatec dostal řidič s vozidlem BMW na mokré vozovce smyk a sjel do pravého silničního příkopu, kde narazil do oplocení. Ke zranění osob naštěstí nedošlo, provedená dechová zkouška u řidiče byla negativní. Nehoda je v šetření dopravní policie.

Nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 3. června 2016

 

vytisknout  e-mailem